Serviciile HouseDoctor

Servicii HouseDoctor

1 Cumperi o casa?

Vrei sa sti ce cumperi ... vrei sa nu ai surprize ulterioare ... vrei sa iti scazi riscul investitiei ... Noi te putem ajuta, prin expertiza noastra sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Prin vizualizarea si analiza cladirii se pot evita multe din problemele viitoare si eventual se poate face o evaluare a costurilor viitoare legate de o eventuala modernizare.


2 Renovezi o casa? Un apartament?

Solutiile tehnice la problemele aparute in timpul unei renovari sunt foarte multe si stresante , noi putem sa va ajutam in a gasi solutia optima din punct de vedere al rezultatului obtinut si al costului rezultat, in asa fel incat in discutia cu constructorul sa fiti informat!

Obiectivele constructorului difera de multe ori de cele ale dvs ... este bine ca in discutia cu constructorul sa fiti informat bine si corect, pentru a evita eventuale costuri suplimentare sau probleme de executie. Dupa o lucrare va stam la dispozitie si cu o analiza ulterioara, pentru a evalua calitatea lucrarii.


3Vrei sa iti izolezi casa?

Fa-o ! Dar nu oricum! Fa-o cum trebuie ... vezi unde pierde caldura ... vezi unde trebuie actionat ... si fa-o bine! Apeleaza la o analiza termografica si fa un lucru de calitate ... Costul final poate sa fie acelasi, dar rezultatul foarte diferit!

Izolarea unei cladiri este de foarte multe ori defectoasa ca si realizare, problemele apar in prima iarna si constau in condes sau pierderi de cladura mari. Printr-o analiza prealabila se poate face o izolatie cu adevarat eficienta sau se pot repara deficientele de izolatie la una deja existenta, tehnologia termografica ne ajuta sa realizam acet lucru cu costuri minime.


4 Ai scurgeri de apa pluviala?

ai problema de multi ani ? Cu ajutorul analizei termografice se poate analiza cauza scurgerilor pentru a nu reface tot acoperisul! Reduci costul si iti rezolvi problema!

Multe blocuri de apartamente au probleme cu acoperisul , solutia prescrisa de catre constructor este in general refacerea integrala ... dar aceasta costa foarte mult! Cu ajutorul termografiei se poat localiza zonele catre trebuiesc refacute, in acest fel scazand costurile foarte mult.


5 Probleme de climatizare

Ai probleme acasa sau la birou cu instalatia de climatizare-incalzire, ai zone cu diferente de temperatura foarte mari? Specialisti iti ridica din umeri cind le spui de probleme? Prin analiza termografica putem localiza sursele problemelor si propune solutii de rezolvare!


Cateva exemple:

Optimizare Sisteme
Optimizare sisteme de incalzire
Optimizare sisteme de incalzire cu energie alternativa

Optimizarea sistemelor pompa de caldura folosind tehnica frigotehnica.

Expertiza Termografica
Expertiza si asistenta termografica
Expertiza si asistenta termografica

Expertiza termografica in constructii, pentru a gasi problemele de izolatie si a da solutii optime.

Asistenta Foraje
Servicii de forare geotermala
Servicii forare

Asistenta in evaluarea puturilor de apa pentru geotermie sau apa potabila, evaluare potential acvifer.