Ai nevoie de ajutor?
Nu ezita sa ne contactezi!

Surse naturale de
Energie Alternativa

ENERGIA termica, regenerabila, se afla stocata in mediu inconjurator (aer, apa si sol) si este gratis. Pompele de caldura introduc aceasta energie in circuitul de incalzire din casa. Sursa de caldura folosita determina tipul de pompa de caldura utilizata. Noi va putem consilia in implementarea sistemului cel mai adecvat de pompa de caldura pentru conditiile specifice fiecarei aplicatii. Factori cum ar fi disponibilitatea unei surse de energie, suprafata de teren utila, tipul constructiei, marimea si izolarea termica a cladirii, tipul si temperatura de distributie a energiei termice in casa, etc ... influenteaza decizia. Decizia corecta face ca sistemul sa functioneze economic. Verificarea si optimizarea functionarii sistemului, efectuate ulterior instalarii, sunt obligatorii.

Atentie: Sursa de caldura cu temperatura cea mai ridicata va produce cea mai mare rata de eficienta energetica si, prin urmare, cele mai mici costuri de incalzire. Dar o instalatie defectos executata sau ne optimizata poate genera costuri energetice foarte mari.

HOUSEDOCTOR proiecteza si implementeaza solutii de incalzire, climatizare (activa si pasiva) si ventilatie folosind sisteme tip pompe de caldura cu compresoare Emerson Copeland produse sub brandurile: Oilon, Ground Energy, Coolwex, Hotjet si Air Energy.SOLUL
ca sursa de energie
Solul, Sursa de energie alternativa
Solul ca sursa de caldura

Aproape 98% din caldura geotermala de la suprafata solului este energie solara. Chiar si in zilele de iarna foarte reci, temperatura solului este destul de ridicata pentru ca o pompa de caldura sa functioneze economic, cu conditia sa avem o instalare profesionista si responsabila.

mai multe
AERUL
ca sursa de energie
Aerul, Sursa de energie alternativa
Aerul ca sursa de caldura

Sunt cazuri in care nici solul si nici apa freatica nu sunt potrivite ca si sursa de caldura, atunci este posibil sa se utilizeze atmosfera ca si sursa de energie. Aceasta sursa de energie este de asemenea ideala pentru incalzirea piscinelor, caselor de vacanta …

mai multe